ACK VÄRMELAND DU SKÖNA

Blommor

Ack Värmeland du sköna …….. Har varit hemma och firat mina pappa som fyllde 70 år i helgen. 70 år!!! Alldeles nyss var pappa i min ålder och vuxen och nu är jag i ”pappas” ålder och pappa är 70 år. Vilket innebär att i nästa andetag är jag 70 år!!! Kanske är det min egen bräcklighet och insikt över livets ålder som har fått mig att längta hem till mina rötter. Jag lämnade havet, sjöbodar och Bohuslän bakom mig med alla mina barn och intensiva liv. När vi sedan närmade oss Vänerns kant där gran och tall omsluter vägen lades sig lugnet i mig och min energi återvänder. Denna storslagna natur, det är så vackert att åka på dessa små slingriga vägar längs de mörka sjöarna och de små röda stugorna. När man förklarar detta för en Bohuslänningen bara rynkar de på näsan…skog, tall, mörker, tänk vad vi alla är påverkade av miljön vi växer upp i. Att sedan umgås med min allra närmsta familj får mig att vilja packa flyttlådorna och flytta hem till Värmland igen!

Love!

Stina

Posted in Okategoriserade