DAGENS BÄSTA STUND

Morgonkaffe

Har precis kört min dotter till bussen, och för varje dag vid 06.00 på morgonen kan jag berätta att ljuset och våren återvänder lite mer dag för dag, ljuvligt!!!!

Jag måste nog säga att när jag var ung var jag en nattmänniska, ville gärna sova länge på morgonen och lösa världens problem på kvällarna. I dag njuter jag av en stilla kopp kaffe på morgonen när lugnet i huset fortfarande finns, mina barn fortfarande sover så där fridullt som bara barn kan då har jag som mest inspiration, yes! Just nu planerar jag för mina tre maj bröllop och hittar inspiration för nya bilder. Först ut är pingstbröllop på Nösund, sedan beger jag mig över Ellösfjorden till Flatön för bröllop och dop sedan avslutar vid vårens bröllop med gay bröllop på Tjolaholm slott. Jag är riktigt laddad inför vårens bröllop, undra om jag inte skall köpa mig en ny färgglad kameraväska, känner mig så glad idag!

Love!

Stina

Posted in Okategoriserade