FOTOGRAFERA UNDER BRÖLLOP

Perfekt bröllopsbildd
Brölopp

Bröllop är fulla av speciella ögonblick, såsom förlovningar, första dansen och tårtan, men det kan vara svårt att fånga allt det här på bild när du är i mitten av det. Jag hade svårt för det här, framörallt i början när jag mest fotograferade på mina nära kompisars eller familjs bröllop.

Under åren har jag sakta men säkert blivit bättre och fått me erfarenhet så i detta inlägg skulle jag vilja dela med mig av några tips på hur man kan fånga de där speciella ögonblicken på ett bröllop:

  1. Var alltid beredd. Ha alltid kameran redo när du är på bröllop, så att du inte missar några viktiga ögonblick. Det kan vara frästande att ta en paus med fotograferandet och njuta av tillställningen speciellt när det är mingel.
  2. Var observant. håll utkik efter de där speciella ögonblicken som kan vara lätta att missa, så som brudgummen som får tårar i ögonen under ceremonin eller brudparet som ger varandra ett snabbt leende under fotograferingen.
  3. Var kreativ. Försök tänka utanför boxen när du fotograferar. Använd olika vinklar och perspektiv för att skapa mer intressanta bilder. Använd ljuset till din fördel. Ljuset kan ha en stor inverkan på en bild, så använd det till din fördel genom att ta vara på olika tider på dygnet för att fånga de perfekta bilderna. Till exempel under solnedgången eller under andra tillfällen där ljudet är extra fint! Det här tipsebt går tillbaka till att alltid vara beredd, Ta vara på det ljudet som upkommer under bröllopet.
  4. Var inte rädd för att fråga. Om du ser något speciellt ögonblick som du skulle vilja fotografera, fråga brudparet om det är okej att ta en bild. De kommer sannolikt att vara mer än villiga att delta.

Genom att följa dessa tips kan du fånga de där speciella ögonblicken på ett bröllop på ett minnesvärt sätt. Lycka till!

Love Stina