MITT LILLA HOTELL

Brygga

Jag driver sedan några år en mindre pittoresk hotellanläggning i Hälleviksstrand med tre fasta året runt gäster. Här har jag förmånen att vara kreatör och skapa hotellets design som jag vill, sedan är jag kökschef, servitör och står ofta i disken, gör frukost, lunch och middag och gärna ett mellanmål skall hinnas med, jag är även vaktmästare och aktivetsledare och tar fram anläggnings sommar och vintersaker, krattar i gångar och planterar så att gästerna trivs. På helgerna arbetar jag mycket som chauförr åt mina gäster som vill besöka andra platser runt om på ön, som om inte detta var nog har jag även ansvaret för städ och tvätt av samtliga rum på hotellet och sköter även anläggningens ”knackiga ekonomi”. Mina underbara gäster betalar mig med massor av kärlek, tavlor, och oförglömliga minnen.

Men nästa helg checkar mina fast gäster ut och in checkar tre nya gäster och anläggningen byter inriktning mot ”SYNDERNAS NÄSTE”

Jag bara älskar mitt lilla hotell!

Love! Stina

Posted in Okategoriserade