DEJTINGTIPS UTIFRÅN EN BRÖLLOPSFOTOGRAFS PERSPEKTIV

Dejting

Som bröllopsfotograf får jag se och prata med fler par än de flesta personerna. Som någon som har sett många relationer och fått höra hur de träffades genom mitt jobb tänkte jag att det kunde vara bra att dela med mig av några dejtingtips från mitt perspektiv som bröllopsfotograf. 

Först och främst är kommunikation nyckeln. Det här har du antagligen hört väldigt ofta men det är verkligen en av de viktigaste delarna. I varje förhållande är en stark kommunikation avgörande för att det ska lyckas. Se till att du har regelbundna samtal med din partner om hur ni båda känner er och vad som är viktigt för er i relationen. Var ärlig och öppen mot varandra och dela med er av både era framgångar och misslyckanden så att ni kan lära er av dem tillsammans. 

För det andra: glöm inte bort tekniken! Jag har märkt på senaste tiden att många fler par har träffats via dejtingsidor. Detta gjorde mig nyfiken och jag började kolla runt lite på nätet. Jag hittade den här sidan: https://alladejtingsidor.se/ som recenserar dejtingsidor så att du kan känna dig trygg när du väl väljer att signa upp. Detta tar mig till mitt andra tips. Använd teknik som den här sidan eller om du redan är i ett förhållande, nyttja Skype eller Facetime speciellt om du är i ett långdistansförhållande. Under dessa tider då ni är ifrån varandra kan ni skicka genomtänkta meddelanden eller gåvor för att påminna varandra om er kärlek till varandra! 

För det tredje, ta dig tid för dig själv. Detta kan verka läskigt, speciellt i början när känslorna är nya. Men bara för att du befinner dig i ett engagerat förhållande betyder det inte att du behöver försumma dig själv eller dina hobbies. Jag rekomenderar att du tillbringa tid ensam med aktiviteter som gör dig lycklig oavsett om det är att bara titta på Netflix eller gå ut med vänner, på så sätt blir ditt förhållande mer hälsosamt och balanserat.

Och sist (men inte minst), var äventyrlig! Prova nya saker tillsammans med din partner. Det här har jag personligen sätt rädda förhållanden. Utforska olika platser tillsammans eller prova olika aktiviteter, detta kommer att bidra till att hålla spänningen vid liv i ert förhållande. Oavsett om det handlar om att prova exotiska rätter eller att göra spontana bilresor tillsammans på helgerna; vad det än är, detta kan vara precis vad ert förhållande behöver! 

Sammantaget tycker jag att dessa tips är viktiga för alla framgångsrika relationer utifrån vad jag har sett och upplevt under min tid som bröllopsfotograf, särskilt för par som planerar sina bröllop snart! Att hålla kommunikationslinjerna öppna och tala ärligt med varandra om eventuella bekymmer eller problem är avgörande för att navigera svårigheter på vägen och hålla sig nära varandra under svåra tider framöver. Att dessutom se till att ta tid för sig själv och tillåta lite äventyr kommer att hjälpa till att tända lågan på nytt i alla långsiktiga relationer också! Love Stina!