JAG ÄLSKAR ATT FOTOGRAFERA PÅ HÖSTEN

Fotografera på hösten

Hösten är en utmärkt tid för att komma ut och fotografera! Löven skiftar färg, luften är frisk och ljuset är vackert. Här är varför jag verkligen älskar att fotografera på hösten.

En av de bästa sakerna med hösten är lövskiftet. Höstens färger är fantastiska, från djupt röda till ljusa orangefärger. Det är så underbart att fånga höstens skönhet genom att gå ut med kameran. Ljuset är också väldigt bra under hösten så bilderna blir oftast väldigt fina utan enorm ansträngning.

Hösten är också en utmärkt tid att fotografera eftersom luften är så krispig och fräsch. Det ger vackra landskap och fina porträtt. Gå upp tidigt för att fotografera soluppgången, eller stanna ute sent för att fånga stjärnorna – i vilket fall som helst kommer man garanterat att få några fantastiska bilder.

Ljuset på hösten är helt enkelt fantastiskt. Solens låga vinkel skapar gyllene timmar hela dagen! Detta ger några riktigt magiska bilder, så jag ser till att dra nytta av det.

Om man vill undvika människor på sina bilder är hösten den idealiska tiden att fotografera. När alla är inomhus och förbereder sig för vintern har man utomhuslivet för sig själv!

Oavsett vad man fotograferar kommer höstens färger att få ens bilder att lysa upp.

Det går inte att förneka att hösten är en vacker tid på året. Om man är ute efter vackra färger, frisk luft och vacker belysning ska man ge dig ut med kameran den här säsongen. Nu vill jag veta vilken eran favoritårstid är att fotografera på!

Love Stina