MIN NYA KAMERA!

Min nya kamera

Jag är så glad att få dela med mig av min nya kamera! Under gårdagen tog jag ut den på en provtur och jag kunde inte vara mer nöjd med resultatet. I det här blogginlägget kommer jag att dela med mig av varför jag älskar den här kameran så mycket.

En av de bästa sakerna med den här kameran är att den är så lätt och enkel att bära med sig. Jag tog den med mig på en vandring och märkte direkt viktskillnaden från min gamla kamera. Det andra fantastiska med den här kameran är bildkvaliteten. Alla foton blev så klara och ljusa, och färgerna är verkligen levande också. På det hela taget är jag bara riktigt nöjd med mitt köp och kan inte vänta på att fortsätta använda den här kameran för att fånga alla möjliga minnen samt för mitt jobb som bröllopsfotograf!

Nu vill jag veta vad ni har för kamera och vad som är viktigast för er när ny köper en kamera. Är det smidigheten, färgerna eller något helt annat?

Love!

Stina