1:A MAJ VÄLKOMMEN!

Äntligen vår
Vårbild

Äntligen äntligen är det VÅR!!! Och vilken vårdag att vakna till, i morse när jag tog en promenad så sken solen från blåaste himmel och det var redan varmt ute.

Har varit i Köpenhamn i helgen med min dotter för att fira hennes 18-årsdag och även träffat mitt brudpar i Helsingborg för att planerat deras stora bröllopsdag 10 augusti. I södra Sverige och i Danmark var våren redan på plats och vi passade på att sitta på en uteservering flera timmar i Nyhamn med varsin kall öl utan att frysa. Jag bara älskar staden Köpenhamn, det är en stad jag återvänder till flera gånger varje år och staden gör mig aldrig besviken, god mat o. dryck fantastisk shopping vad mer kan man önska sig!

Idag spelar en av mina söner fotboll ute utan att frysa och min andra pojk är i skogen och leker med sin bästis medans mamman har tagit på sig baddräkt för första gången i år. Jag ser mer ut som en blåval som gått på grund, men kanske lite färg på kroppen kanske gör susen.

Fast det spelar ingen roll idag för nu är våren här och det gör mig glad!

Love Stina

Posted in Okategoriserade