REGNET BARA ÖSER NER…

Regnet öser ner

Har precis kört min dotter till bussen iklädd gummistövlar och filt, tur att man bor på en sådan liten ort att de enda man möter här ute är busschaufförerna. Just nu regnar det på mitt takfönster när jag sitter och jobbar och det får mig att tänka på mina regnbröllop. Nästa alla mina brudpar fasar över att det ska regna, vilket jag absolut kan förstå om man har planerat en del av dagen ute. Men som fotograf är vädret lite magiskt vid regn, himlen är grå och dimmig vilket gör bilderna blir så där mystiska. Jag har haft massor av regnbröllop men kommer speciellt ihåg en av mina brudar som hade ”järnkoll” på sitt bröllop, planering minut för minut och det hon fasade mest för var just att det skulle regna. Så klart regnade det något så fruktansvärt under den fotograferingen att jag aldrig varit med om något liknade och det regnade som värsta höststormen fast vi bara var i slutet av Maj. Vi fick sitta en hel del i bilen och vänta in det värsta regnet skulle dra över och vi fotografera med paraplyer från höger till vänster. Men en mer nöjd och lycklig brud kunde man leta efter, hon nöjt av sin dag till 100% och när de kom ut nygifta på kyrktrappen började solen sippra fram.

Vädret blir som det blir och dagen ett oförglömligt minne oavsett lite regn eller inte. Snart skall jag väcka en av mina små söner som sover intill ljudet av smattrande regn mot rutan.

Love!

Stina

Posted in Okategoriserade